• In curand
Zinc usor spray - BARSA KOX
search
  • Zinc usor spray - BARSA KOX

Zinc usor spray - BARSA KOX

✔ culoare zinc

✔ pentru reparatii caroserii

✔ pentru protejarea gaurilor facute in metal

✔ pentru protejarea taieturilor facute in metal

✔ protejeaza instalatii inpotriza apei

✔ rezistent la uleiuri si grasimi

✔ exterior si interior

✔ se poate revopsi dupa 20 minute

✔ uscare totala 24 ore

✔ vopsea acrilica cu uscare rapida

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere produs:

  Vopsea acrilica ce contine sulfat de zinc si zinc pur pentru protectia prin galvanizare pe termen lung. Este eficienta inpotriva coroziunii suprafetelor metalice. Dupa uscare, pelicula obtinuta are o grosime mai mare. Adera la toate metalele, lasand un strat neted.

Domeniu  de utilizare:

 Ideal pentru protejarea gaurilor, protejarea taieturilor, protejarea sudurii impotriva coroziuni, repararea caroseriilor, fiind strat anticoroziv pentru instalatiile expuse actiuni apei si interperiilor.

Instructiuni de folosire:

 Curatati si degresati bine suprafata ce urmeaza a fi vopsita. Inainte de aplicare aclimatizati tubul ( temperatura ideala de aplicare este de 20-25°C ). Agitati bine tubul pentru omogenizarea vopselei. Pulverizati emailul pe suprafata obiectului ce urmeaza a fi vopsit, cu miscari uniforme de la o distanta de aproximativ 20-30cm. Pentru a evita scurgerile de vopsea aplicati mail multe straturi subtiri cu miscari incrucisate. In functie de locul aplicarii, vopseaua constituie un strat suport pentru un email in culoarea caroseriei. Timp de uscare la atingere 10-20 minute. Dupa folosirea partiala, curatati duza prin intoarcerea tubului cu susul in jos si tinerea duzei apasata aproximativ 5 secunde.

Termen de valabilitate:

 5 ani de la data fabricatiei.

Depozitare:

 Depozitati la temperaturi cuprinse intre 0 - 30°C.

Ambalajul si resturile neutilizate:

 Resturile de produs din ambalaj, cat si ambalajul vor fi tratate conform legislatiei in vigoare. Nu se vor arunca inpreuna cu resturile menajere.

Atentionare:

 Nu folositi produsul in exces si nu-l dispersati in aer pentru a evita acumularea de gaze imflamabile. Folositi produsul in mediu deschis si ventilat. Aerisiti incaperea dupa utilizare. Nu gauriti tubul si nu-l aruncati in foc, chiar si dupa golire.

BZU
chat Comentarii (0)