• In curand
Igienizant pentru clima - BARSA CASSA
search
  • Igienizant pentru clima - BARSA CASSA

Igienizant pentru clima - BARSA CASSA

✔ elimina mirosurile neplacute

✔  previne formarea mucegaiului

✔ elimina microorganismele

✔ pentru aparate de aer conditionat

✔ pentru aparate de clima

✔ nu ataca vopseaua

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere produs:

 Este un produs multifuncțional, atât pentru uz civil cât și auto, are ca principală funcție de igienizare, elimină mirosurile și dezinfectează sistemul de aer condiționat de mucegaiurile, germenii și bacteriile care se formează după o utilizare îndelungată, eliminând astfel problema alergiilor și mirosuri neplacute efectiv.

Domeniu de utilizare:

   Utilizat în mai multe sectoare: casă, automobile, birouri și instalații sanitare . Se utilizează pe aparate de aer condiționat fixe și mobile și aparate de aer condiționat, dezumidificatoare, unități de ventilație și ventilatoare, purificatoare de aer, aparate de aer condiționat și aparate de aer condiționat auto.

Instructiuni de folosire:


 Pentru uz casnic.

Cu aparatul de aer condiționat oprit, fără alimentare cu energie electrică, curățați cutia internă cu o cârpă, eliminând în principal praful plasat pe filtre și în interior, apoi aplicați produsul și il lasati sa actioneze cateva minute. Porniți aparatul de aer condiționat lăsându-l să funcționeze cel puțin o oră, asigurându-vă că în mediul înconjurător nu există oameni.

Pentru uz auto.
Folosiți canula aplicând-o pe duza pulverizatorului, introduceți canula lungă de aproximativ 60 cm în duza de aer situată pe tabloul de bord, distribuiți produsul și lasati-l sa actioneze cateva minute. Porniți apoi sistemul de ventilație, astfel încât produsul să acționeze în cel mai bun mod posibil.

Termen de expirare:


 5 ani de la data fabricatiei.

Depozitare:


 Depozitati la temperaturi cuprinse intre 0 - 30°C.

Ambalajul si resturile neutilizate:

 Resturile de produs din ambalaj, cat si ambalajul vor fi tratate conform legislatiei in vigoare. Nu se vor arunca inpreuna cu resturile menajere.

Atentionare:


 Nu folositi produsul in exces si nu-l dispersati in aer pentru a evita acumularea de gaze imflamabile. Folositi produsul in mediu deschis si ventilat. Aerisiti incaperea dupa utilizare. Nu gauriti tubul si nu-l aruncati in foc, chiar si dupa golire.

chat Comentarii (0)