• In curand
BARSA PROKOL - grund gri antirugina
search
  • BARSA PROKOL - grund gri antirugina
  • BARSA PROKOL - grund gri antirugina

BARSA PROKOL - grund gri antirugina

Primer antirugina 400ml - BARSA PROKOL

›› previne coroziunea

›› usor de sablat

›› consum 2m²/tub

›› exterior si interior

›› se poate revopsi dupa 20 minute

›› uscare totala 24 ore

›› stabilitate excelenta pe verticala (nu curge)

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere produs:

  Grund acrilic de calitate superioara pentru metal si plastic. Cu uscare rapida, in nuanta gri mat sau rosu. Produsul creste aderenta vopselei pe suport. Pentru protectia inpotriva ruginii si rezistenta ridicata la coroziune. Rezista la o temperatura de 100°C.

Domeniu  de utilizare:

 Grundul antirugina auto care poate fi de folos in exteriorul autovehiculului si in interiorul acestuia, biciclete, balustrade, grilaje, garduri, mobilier de gradina, porti de garaj, etc. Se poate aplica direct pe rugina.

Instructiuni de folosire:

 Curatati si degresati bine suprafata ce urmeaza a fi vopsita. Inainte de aplicare aclimatizati tubul ( temperatura ideala de aplicare este de 20-25°C ). Agitati bine tubul pentru omogenizarea vopselei. Pulverizati emailul pe suprafata obiectului ce urmeaza a fi vopsit, cu miscari uniforme de la o distanta de aproximativ 20-30cm. Pentru a evita scurgerile de vopsea aplicati mail multe straturi subtiri cu miscari incrucisate. Timp de uscare la atingere 10-20 minute. Dupa folosirea partiala, curatati duza prin intoarcerea tubului cu susul in jos si tinerea duzei apasata aproximativ 5 secunde.

Termen de valabilitate:

 5 ani de la data fabricatiei.

Depozitare:

 Depozitati la temperaturi cuprinse intre 0 - 30°C.

Ambalajul si resturile neutilizate:

 Resturile de produs din ambalaj, cat si ambalajul vor fi tratate conform legislatiei in vigoare. Nu se vor arunca inpreuna cu resturile menajere.

Atentionare:

 Nu folositi produsul in exces si nu-l dispersati in aer pentru a evita acumularea de gaze imflamabile. Folositi produsul in mediu deschis si ventilat. Aerisiti incaperea dupa utilizare. Nu gauriti tubul si nu-l aruncati in foc, chiar si dupa golire.

37366
chat Comentarii (1)
Nota