BARSA PROKOX email auto lucios aluminiu jante - 400ml
search
  • BARSA PROKOX email auto lucios aluminiu jante - 400ml

BARSA PROKOX email auto lucios aluminiu jante - 400ml

✔ culoare argintiu ral 9006

✔ ambalat spray 400ml

✔ email auto cu uscare foarte rapida 1 minut

✔ rezistenta ridicata la uzura

✔ dupa 48 de ore pelicula se vitrifica

✔ consum 2mp/tub (400ml)

✔ exterior si interior

✔ rezistent la benzina, alcool si derivatii acestora

✔ aplicat pe verticala nu curge

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere produs:

  Email auto profesional pe baza de rasini sintetice, cu uscare in 60 de secunde. Dupa 48 de ore pelicula se vitrifica.  Rezistent la zgarieturi, contactul cu benzina si alcool. Stabilitate excelenta in timp fara decolorare a culorii atunci cand este supus la soare si interperii.

Domeniu  de utilizare:

 Email profesional destinat vopsirii partiale sau totale ale autovehiculelor, motocicletelor, bicicletelor, jantelor, etc. Potrivit pentru vopsirea oricarei tip de suprafata: aluminiu, fier, sticla, lemn, materiale plastice si pieselor industriale.

Instructiuni de folosire:

 Curatati si degresati bine suprafata ce urmeaza a fi vopsita. Inainte de aplicare aclimatizati tubul ( temperatura ideala de aplicare este de 20-25°C ). Agitati bine tubul pentru omogenizarea vopselei. Pulverizati emailul pe suprafata obiectului ce urmeaza a fi vopsit, cu miscari uniforme de la o distanta de aproximativ 20-30cm. Pentru a evita scurgerile de vopsea aplicati mail multe straturi subtiri cu miscari incrucisate. Timp de uscare 60 secunde. Dupa folosirea partiala, curatati duza prin intoarcerea tubului cu susul in jos si tinerea duzei apasata aproximativ 5 secunde.

Termen de valabilitate:

 5 ani de la data fabricatiei.

Depozitare:

 Depozitati la temperaturi cuprinse intre 0 - 30°C.

Ambalajul si resturile neutilizate:

 Resturile de produs din ambalaj, cat si ambalajul vor fi tratate conform legislatiei in vigoare. Nu se vor arunca inpreuna cu resturile menajere.

Atentionare:

 Nu folositi produsul in exces si nu-l dispersati in aer pentru a evita acumularea de gaze imflamabile. Folositi produsul in mediu deschis si ventilat. Aerisiti incaperea dupa utilizare. Nu gauriti tubul si nu-l aruncati in foc, chiar si dupa golire.

37502

S-ar putea sa-ti placa

chat Comentarii (0)