• In curand
Antifon auto cauciucat - BARSA KOX
search
  • Antifon auto cauciucat - BARSA KOX

Antifon auto cauciucat - BARSA KOX

✔ previne coroziunea

✔  elastic

✔  consum 2m²/tub

✔ formeaza o pelicula densa si elastica

✔ se poate revopsi dupa 20 minute

✔ uscare totala 24 ore

✔ stabilitate excelenta pe verticala (nu curge)

✔ spray 400ml

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere produs:

  Este un produs de protecție care formeaza o pelicula densa si elastica. Are proprietati antifonice, izoland fonic. Are granulatie mare, dintr-o singură componenta pe bază de cauciucuri sintetice și geluri. Permite refacerea benzilor interioare și laterale care imită perfect finisajul original al mașinilor. Caracteristicile sale ridicate de tixotropie și conținutul ridicat de solide o fac foarte potrivită și pentru izolarea fonică și izolarea anumitor medii. Partea inferioară poate fi ușor vopsită după aproximativ 20 de minute de la aplicare cu orice email utilizat în mod normal în caroserie; absolut nu devine galben. De asemenea, este potrivit pentru a fi vopsit fără a schimba caracteristicile pentru a rezista la abraziune și coroziune, cu timpi de vopsire foarte mici.

Domeniu  de utilizare:

 Ideal pentru finisarea si/sau renoirea tuturor suprafetelor cu ar fi: motociclete, masini, acoperisuri , hale metalice, confectii metalice, etc.

Instructiuni de folosire:

 Curatati si degresati bine suprafata ce urmeaza a fi vopsita. Inainte de aplicare aclimatizati tubul ( temperatura ideala de aplicare este de 20-25°C ). Agitati bine tubul pentru omogenizarea vopselei. Pulverizati emailul pe suprafata obiectului ce urmeaza a fi vopsit, cu miscari uniforme de la o distanta de aproximativ 20-30cm. Pentru a evita scurgerile de vopsea aplicati mail multe straturi subtiri cu miscari incrucisate. Timp de uscare la atingere 10-20 minute. Dupa folosirea partiala, curatati duza prin intoarcerea tubului cu susul in jos si tinerea duzei apasata aproximativ 5 secunde.

Termen de valabilitate:

 5 ani de la data fabricatiei.

Depozitare:

 Depozitati la temperaturi cuprinse intre 0 - 30°C.

Ambalajul si resturile neutilizate:

 Resturile de produs din ambalaj, cat si ambalajul vor fi tratate conform legislatiei in vigoare. Nu se vor arunca inpreuna cu resturile menajere.

Atentionare:

 Nu folositi produsul in exces si nu-l dispersati in aer pentru a evita acumularea de gaze imflamabile. Folositi produsul in mediu deschis si ventilat. Aerisiti incaperea dupa utilizare. Nu gauriti tubul si nu-l aruncati in foc, chiar si dupa golire.

AUC400ML
chat Comentarii (0)