Pastă universală de nuantare 250ml - UNIKOL
search
  • Pastă universală de nuantare 250ml - UNIKOL

Pastă universală de nuantare 250ml - UNIKOL

Pastă universală de nuanțare

✅ Pentru exterior si interior.

✅ Nu contine agentivolatili

✅ Rezistanta culorii in timp indelungat.

✅ Se poate folosi la pictura.

✅ Foarte concentrat.

nuanta: 10 - vernil
 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere produs:

  Pigment superconcentrat obtinut din materii prime ecologice care nu contin compusi organici volatili( VOC FREE). Cerințele tot mai mari referitoare la calitatea și la rezistența în timp a lacurilor, vopselelor și altor materiale de acoperire precum și a pastei de colorare UNIKOL necesită deasemenea și standarde de calitate extrem de ridicate.

Sunt deosebit de rezistenți la lumină și interperii în cazul utilizării lor în exterior și pentru vopsirea celor mai dificile materiale. Datorită pigmentului pur folosit în procesul de fabricație UNIKOL rezistă o perioadă mare de timp.

Domeniu  de utilizare:

 Cu un grad mare de concentrație de pigmenți anorganici sau organici, predispersati si macinati, compatibil atat cu: vopsele lavabile, tencuieli decorative, vopselelor alchidice, lacurilor alchidice, var, mortar, beton, chituri de rost, etc

Instructiuni de folosire:

Flaconul se agita bine in prealabil (cateva minute), se deschide capacul, se adauga treptat in baza de colorat. Se omogenizeaza vopseaua pana la amestecare totala cu pigment. Daca nuanta obtinuta va place se aplica vopseaua. Daca doriti o nuanta mai intensa se mai adauga pigment si se mai omogenizeaza odata. Nu se baga apa in pigment.

Termen de valabilitate:

 10 ani de la data fabricatiei.

Depozitare:

 Depozitati la temperaturi cuprinse intre 5 - 30°C.

Ambalajul si resturile neutilizate:

 Resturile de produs din ambalaj, cat si ambalajul vor fi tratate conform legislatiei in vigoare. Nu se vor arunca inpreuna cu resturile menajere.

125010

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)