• In curand
BARSA PROKOL email cu efect de antic - 400ml
search
  • BARSA PROKOL email cu efect de antic - 400ml
  • BARSA PROKOL email cu efect de antic - 400ml

BARSA PROKOL email cu efect de antic - 400ml

✅ metal

✅ se aplică direct pe rugină

✅ email acrilic cu uscare rapida

✅ consum 2m²/tub

✅ exterior si interior

✅ se poate revopsi dupa 20 minute

✅ totala 24 ore

✅ stabilitate excelenta pe verticala (nu curge)

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere produs:

  Email acrilic anticoroziv, conceput pentru protecția suprafețelor metalice. Stratul de vopsea depus dă un efect de înbătrânire. Pe bază de oxizi de fier micacei lamelari. fiind recocandat pentru protecția împotriva agențiilor atmosferici. Utilizarea inhibitorilor speciali ai coroziunii și posibilitatea de aplicare în straturi cu o grosime sporită, permit obținerea unei protecții sporite în timp.

Domeniu  de utilizare:

 Ideal pentru finisarea si/sau renoirea tuturor suprafetelor cu ar fi: suprafețe metalice, din lemn, tencuieli, uși, gratii, porți,  acoperisuri, decoratiuni interioare si exterioare, hale metalice, productii publicitare, confectii metalice, etc.

Instructiuni de folosire:

 Curatati si degresati bine suprafata ce urmeaza a fi vopsita. Inainte de aplicare aclimatizati tubul ( temperatura ideala de aplicare este de 20-25°C ). Agitati bine tubul pentru omogenizarea vopselei. Pulverizati emailul pe suprafata obiectului ce urmeaza a fi vopsit, cu miscari uniforme de la o distanta de aproximativ 20-30cm. Pentru a evita scurgerile de vopsea aplicati mail multe straturi subtiri cu miscari incrucisate. Timp de uscare la atingere 10-20 minute. Dupa folosirea partiala, curatati duza prin intoarcerea tubului cu susul in jos si tinerea duzei apasata aproximativ 5 secunde.

Termen de valabilitate:

 5 ani de la data fabricatiei.

Depozitare:

 Depozitati la temperaturi cuprinse intre 0 - 30°C.

Ambalajul si resturile neutilizate:

 Resturile de produs din ambalaj, cat si ambalajul vor fi tratate conform legislatiei in vigoare. Nu se vor arunca inpreuna cu resturile menajere.

Atentionare:

 Nu folositi produsul in exces si nu-l dispersati in aer pentru a evita acumularea de gaze imflamabile. Folositi produsul in mediu deschis si ventilat. Aerisiti incaperea dupa utilizare. Nu gauriti tubul si nu-l aruncati in foc, chiar si dupa golire.

37083

S-ar putea sa-ti placa

chat Comentarii (0)