• In curand
Email acrilic 3 in1 - BARSA PERUGINE - 400ml
search
  • Email acrilic 3 in1 - BARSA PERUGINE - 400ml
  • Email acrilic 3 in1 - BARSA PERUGINE - 400ml

Email acrilic 3 in1 - BARSA PERUGINE - 400ml

✅ metal

✅ se aplică direct pe rugină

✅ email acrilic cu uscare rapida

✅ consum 2m²/tub

✅ exterior si interior

✅ se poate revopsi dupa 20 minute

✅ uscare totala 24 ore

✅ stabilitate excelenta pe verticala (nu curge)

Culoare: Rosu
 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere produs:

  Email acrilic anticoroziv, conceput pentru procția suprafețelor metalice. Stratul de vopsea depus are o rezistență excelentă la cele mai mari solicitări, inclusiv cele atmosferice și, prin urmare, este recomandat pentru protecția artefactelor feroase situate în exterior. Grosimea rezultată este cu 30% mai mare decât aceasta furnizate în mod normal de vopsele acrilice comerciale. Poate fi aplicat direct pe rugină fără utilizarea de produse antirugină, dar suprafața lipsită de uleiuri, grăsimi și rugină neaderentă și sfărâmicios.

Domeniu  de utilizare:

 Ideal pentru finisarea si/sau renoirea tuturor suprafetelor cu ar fi: biciclete, motociclete, masini, acoperisuri, decoratiuni interioare si exterioare, hale metalice, productii publicitare, confectii metalice, etc.

Instructiuni de folosire:

 Curatati si degresati bine suprafata ce urmeaza a fi vopsita. Inainte de aplicare aclimatizati tubul ( temperatura ideala de aplicare este de 20-25°C ). Agitati bine tubul pentru omogenizarea vopselei. Pulverizati emailul pe suprafata obiectului ce urmeaza a fi vopsit, cu miscari uniforme de la o distanta de aproximativ 20-30cm. Pentru a evita scurgerile de vopsea aplicati mail multe straturi subtiri cu miscari incrucisate. Timp de uscare la atingere 10-20 minute. Dupa folosirea partiala, curatati duza prin intoarcerea tubului cu susul in jos si tinerea duzei apasata aproximativ 5 secunde.

Termen de valabilitate:

 5 ani de la data fabricatiei.

Depozitare:

 Depozitati la temperaturi cuprinse intre 0 - 30°C.

Ambalajul si resturile neutilizate:

 Resturile de produs din ambalaj, cat si ambalajul vor fi tratate conform legislatiei in vigoare. Nu se vor arunca inpreuna cu resturile menajere.

Atentionare:

 Nu folositi produsul in exces si nu-l dispersati in aer pentru a evita acumularea de gaze imflamabile. Folositi produsul in mediu deschis si ventilat. Aerisiti incaperea dupa utilizare. Nu gauriti tubul si nu-l aruncati in foc, chiar si dupa golire.

37083

S-ar putea sa-ti placa

chat Comentarii (0)